Národné dni kariéry ponúkajú mnoho príležitostí

06.03.2013 Bratislava

Bratislava 6. marca (TASR) - V areáli bratislavskej Incheby sa začal dnes dvojdňový pracovný veľtrh Národné dni kariéry (NDK).

Podujatie, ktorého organizátorom je organizácia AIESEC a odborným garantom personálna spoločnosť Synergie, prináša na jedno miesto študentov a zástupcov firemného sektora. Poskytuje mladým ľuďom kompletný servis na ceste k zamestnaniu.

NDK sú pracovným veľtrhom zameraným na študentov a čerstvých absolventov. Záštitu nad podujatím prevzalo Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny. V Bratislave sa veľtrh organizuje už 18 rokov a tretí rok rovnako v Košiciach.

Podujatie spája mladých so zástupcami firemného sektora a umožňuje im nielen nájsť si prácu v top spoločnostiach na Slovensku, ale prostredníctvom sprievodného programu bližšie spoznať firemné procesy, správne si nastaviť očakávania ohľadom zamestnania a inšpirovať sa osobnosťami slovenského podnikateľského prostredia.

Podujatie ponúka študentom kompletný servis aj s možnosťou otestovať si svoje jazykové a IT znalosti, spraviť si osobnostný profil diagnostiky osobnosti či poradiť sa o svojich ďalších krokoch v Informačnom centre mladých.

Veľtrh sa sústreďuje na dve témy – hľadanie práce a sprievodný program, ktorý sa realizuje v šiestich konzultačných miestnostiach.

Zúčastnené spoločnosti ponúkajú predovšetkým technické, konzultantské, administratívne pozície, či miesta vhodné pre študentov a absolventov v oblasti ľudských zdrojov a predaja.
 

Vyberte región